Red Bull Danmark giver Mikkel B vinger

rbhelmet

"Jeg er vildt beæret over at være en af de udvalgte atleter, som skal repræsentere Red Bull Danmark. Jeg er helt sikker på, at Red Bull kan hjælpe mig til at opnå endnu bedre resultater i fremtiden" udtaler Mikkel B.

Red Bull har været på det danske marked siden november 2009, og er altid på udkig efter nye lysende sportstalenter, som de kan støtte frem mod opnåelsen af endnu bedre resultater i deres karriere.

Det er ganske få atleter på verdensplan, som får muligheden for at blive en såkaldt "Red Bull-atlet", hvilket er en titel, som er forbundet med stor prestige, og det er absolut kun de bedste atleter som bliver udvalgt.

Red Bull er kendt for at hjælpe unge sportstalenter, som endnu ikke har toppet. De har som ambition at give udvalgte unge top-talenter de bedste forudsætninger for at blive de bedste i verden inden for deres sportsgren.

Atleterne bærer Red Bull’s logo under træning, ved interviews og lign. og er på den måde med til at vise, at Red Bull skaber synergi med sporten.

Erik Gundersen udtaler at Mikkel B er et af de største talenter vi har haft i Danmark ”Efter at have fulgt Mikkel gennem de sidste 4 år, og set hvor hurtigt han har udviklet sig, er jeg slet ikke i tvivl om at Mikkel er et super talent. Den måde Mikkel håndterer cyklen på og har fokus på sporten, vil gøre at han kan nå sine mål” udtaler Erik Gundersen.

Mikkel B har et kæmpe potentiale, og kører i dag på 500ccm i 1. division og liga for Vojens. I Sverige kører han for FNC Malmø i Allsvenskan, som er den 2. bedste række i Sverige.

Ligeledes er Mikkel B udtaget til landsholdet og og har lavet tiltrædelses overenskomst med den nye landstræner Anders Secher.

Her er du: Blog Red Bull Danmark giver Mikkel B vinger
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS