ugens resultater

Ja så gik der endnu en uge med speedway.

Onsdag var jeg i Fjelsted og køre liga, det blev til 7+ 1 point ialt,havde håbet på bare et par point mere specielt da vi kun tabte matchen med 1 point, mit sidste heat var nok et af mine bedste , hvor jeg virkelig fik vist lidt speedway, kneb lidt med at finde rytmen.

Torsdag var jeg tilbage på Malmø stadion , og her skulle vi møde Massarna som er ubesejret på udebane, vi var uden mikael  Max  men gjorde da hvad vi kunne for at få en hjemmesejr men uden Max måtte vi desværre se os slået. Jeg lavede 7 point på mine 4 heat, men havde som om onsdagen svært ved at finde rytmen.

Lørdag  var det blevet tid til 1 div for vojens , og vores klare mål var da også at vide så vi kunne fastholde vores 3 plads, og komme lidt tættere på Holsted som ligger nr 2 . Banen var virkelig våd og dette betød en del styrt desværre for flere af vores kørere  så for anden gang i denne uge måtte vi se os besejret med 1 point op til Holsted som vandt matchen, vojens ligger dog stadig nr 3 i 1 div. jeg havde en ok dag , hvor specielt starterne var vigtige da der kun var et spor at køre i og lavede 13 point på mne 5 heat.

Her er du: Home
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS