Resultat ugens løb

Det blev en blandet uge 27 for Mikkel

Torsdag kørte jeg for Malmø, hvor kun en sejr talte da vi lå som bundprop. , det så da også ud til at vi endnu engang skulle tabe igen, men en fantastisk holdindsats i de sidste 5 heat gjorde atvi fik vendt matchen til vores fordel og sluttede med en hjemmesejr. Jeg havde en af mine bedste aftner for klubben og scorede 11 point på mine 5 heat.

efter matchen var det hurtig hjemad for at vaske og så eller videre til Slovenien hvor det stod på U 19 EM finalen

Lørdagens træning gik over alt forventning og jeg havde virkelig fart i cyklen samt perfekte starter.

i min første start var jeg lidt overtændt  og  jumpede i starten og var  absolut sidst ude af starten men kæmpede mig op til en 3 plads men dommeren mente ikke jeg kom forbi så 0 point i første heat 2 start var bedre og jeg fik kæmpet mig til 2 point  3 start sad i skabet og 3 point ind på kontoen 4 start bang og jeg var kørt  endnu 3 point på kontoen sidste heat var fra Gul som absolut ikke havde givet mange starter  og jeg kom da heller ikke afsted og sluttede men 0 point i sidste heat.   8 point ialt, og en samlet 7 plads.. lidt skuffende, da træningenen virkelig  godt

Vi må bare erkende at vi ikke har tiden endnu til at kørere med i de bedste ligaer både i sverige-england og polen som hovedparten at de andre deltagere gør, men tiden skal nok komme, tager bare lidt tid.. 

Her er du: Home
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS