Løb i Vojens, Malmö og Eskilstuna i denne uge

Så er en ny uge i gang og det bliver en travl en af slagsen med 3 løb for Mikkel.

Onsdag gælder det DANSK METAL Speedway League hvor Vojens på hjemmebane jagter den 5 sejr i træk modstanderen er de mange dobbelte danske mestre fra Holsted, det er en vigtig match i kampen for at forsvare de bronze medaljer Mikkel og resten af holdet hentede i 2010.

Men det bliver ikke nogen let match for Holsted stiller med et stærkt hold anført af Nicki Pedersen og Patrick Hougaard.

Vojens

1 Hans Andersen
2 Michael Jepsen Jensen
3 Mikkel B Jensen
4 Kenni Nissen
5 Klaus Jakobsen

Torsdag aften går turen til Malmö hvor topholdet fra Rospiggarna kommer på besøg, det bliver en svær match for FNC-Gnistorna der er placeret som nummer 6 i tabellen, men klubben gør alt hvad den kan for at skabe de optimale rammer for Mikkel og resten af holdet, derfor er det gratis adgang på stadion der ligger bare et kvarters kørsel fra Øresundsbroen.

Vi håber derfor at se mange af vores fans på tribunen torsdag aften, hvor man også kan opleve vinderen af lørdagens Grand Prix Andreas Jonsson der kører for Rospiggarna.

FNC-Gnistorna

1. David Ruud
2. Oliver Berntzon
3. Mikkel B Jensen
4. Robert Pettersson
5. Mikael Max
6. Mattias Nilsson
7. Mathias Thörnblom

Lørdag gælder det U19 landsholdet der skal kører om en plads i EM finalen, løbet bliver kørt i Eskilstuna hvor Mikkel og teamet i sidste uge var oppe og køre liga løb så vi kender banen og faktisk kørte Mikkel så stærkt i torsdags at han i sit første heat tangerede banerekorden, dog blev den senere slået, men måske vi kan få til tilbage på danske hænder igen på lørdag?

De danske U 19 drenge viste tidligere på året at de kan være med hvor det er rigtig sjovt det skete da Mikkel vandt finalen om det nordiske mesterskab foran Michael Jepsen Jensen og Jonas B Andersen, til løbet på lørdag må Danmark undvære Michael og Jonas der begge er optagede af DM finalen fredag aften, men alligevel stiller Danmark med et hold der har gode mulighed for at slå konkurrenterne fra Sverige, Tyskland og England

Danmark:

Mikkel B Jensen
Mikkel Michelsen
Kenni Nissen
Kasper Lykke Nielsen
Nikolaj Busk Jakobsen

Her er du: Home
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS