Mikkel og Vojens slog Holsted

mbjensen7615Mikkel og Vojens hentede til aften en vigtig sejr da holdet på hjemmebane vandt med 42-41 over Holsted med Nicki Pedersen på holdet, Mikkel og Michael Jepsen Jensen afgjorde den tætte match da de i sidste heat vandt med 4-2 over Nicki Pedersen og Krysztof Buczkowski.

Mikkel lavede 9 point på en aften hvor starterne ikke helt fungerede,men det gjorde resten, så med god fart i cyklerne levede Mikkel flot speedway og i et enkelt heat lykkedes det at køre forbi Nicki Pedersen som i et par omgange blev holdt bag Mikkel, men til sidst kom Nicki forbi så det blev desværre ikke i dag Mikkel skulle prøve at slå den tre dobbelte verdensmester.

Med sejren ligner Vojens for alvor et hold der kommer til at blande sig i kampen om medaljer, næste løb i den danske lige er den 17. august hvor Holstebro kommer på besøg, Vi håber meget på lige så god opbakning som til dagens løb.

Vojens

1 Hans Andersen 7+1

2 Michael Jepsen Jensen 16 + 1
3 Mikkel B Jensen 9

4 Kenni Nissen 4

5 Klaus Jakobsen 6+1

I dag torsdag glæder det så Allsvenskan hvor FNC Gnistorna hjemme i Malmö får besøg af Rospiggarna det stiller med lørdagens vinder af det italienske Grand Prix, Andreas Jonsson og den nordiske U21 mester Simon Gustafsson.

Løbet, der er sæsonens sidste på hjemmebane for Gnistorna, starter klokken 19.00 og der er med hjælp fra klubbens sponsore gratis adgang.

De to hold:

FNC Gnistorna: 1. David Ruud, 2. Oliver Berntzon, 3. Mikkel B Jensen, 4. Robert Pettersson, 5. Mikael Max, 6. Mattias Nilsson, 7. Mathias Thörnblom

Rospiggarna: 1. Kim Nilsson, 2. Andreas Messing, 3. Simon Gustafsson, 4. Jari Mäkinen, 5. Andreas Jonsson, 6. David Hillborg, 7. Timo Lahti

Her er du: Home
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS