Danmark klar til EM finale

mbjensen9112Efter to liga sejre onsdag og torsdag i først Vojens og siden Malmö gjaldt det i dag U19 landsholdet der i Eskilstuna skulle forsøge at komme videre til EM finalen og med blandt andet 12 point af Mikkel lykkedes det at vinde med 7 point ned til Sverige.

Det startede ellers ikke ret godt for Mikkel der i hans første heat blev udelukket efter et solo uheld, men siden så han sig ikke tilbage fire heat sejre i træk og 12 point, det betyder at vi om to uger skal en tur til Slovenien og forsøge at hente medaljer til Danmark. Om uheldet i første heat fortæller Mikkel "Jeg satsede lidt og så var der glat, en dum fejl" men samtidig kan han glæde sig over at starterne i dag fungerede rigtig godt, noget der ellers har manglet på det seneste.

Om at køre sig i finalen siger Mikkel "Det er godt for holdet og for dansk speedway at vi får vist vi er nogle unge kørere på vej frem og det var da et af mine mål for denne sæson så det er godt vi er videre"

Sverige: 41

Jacob Thorsell 10

Victor Palovaara 4
Joel Larsson 6
Oliver Berntzon 10
Mathias Thörnblom 11

Danmark: 48

Mikkel B Jensen 12

Nikolai Busk Jakobsen 9
Mikkel Michelsen 12
Kenni Nissen 9
Kasper Lykke Nielsen 6

England: 13

Ashley Morris 3

Tom Perry 2
Brendan Johnson 5
Joe Jacobs 3
Ritchie Franklin -

Tyskland: 18

Kai Huckenbeck 12
Danni Maaßen 4
Michell Hofmann 0
Andre Mochner 2

Næste løb er på torsdag når FCN Gnistorna skal en tur til Norrköping for at møde Avantia i den sidste match i Allsvanskan i denne sæson.

Her er du: Home
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS