To løb og en gang træning i denne uge

Så kom vi gennem endnu en uge, og hvilken en af slagsen, sejr med Vojens over de mange dobbelte mestre fra Holsted i onsdags og torsdag blev toptoldet i Allsvenskan sendt hjem fra Malmö med en nederlag i bagagen og sidst med ikke mindst vandt Mikkel, sammen med U19 landsholdet, en EM semifinale i lørdags så nu står den på endnu en tur til Slovenien om små 14 dage.

Den uge vi netop er kommet ind i bliver ikke mindre travl, tirsdag står den på træning i Vojens, Mikkel har fået en ny motor der skal testes, det bliver spændende, tirsdag står ikke blot i træningens tegn, der er også første dag efter sommerferien og dermed første dag at sidste år på Zealand Business College i Næstved.

Torsdag går turen til Norrköping hvor FCN Gnistorna kører årets sidste løb, modstanderen er Avantia, endnu er holdene til matchen ikke offentliggjort, men Avantia har nogle spændende navne som Tyron Proctor, Joe Haines, Szymon Wozniak, og en af verdens allerbedste bedste isspeedway kørere Danil Ivanow.

Lørdag glæder den den danske første division hvor Vojens hjemme møder Esbjerg, Outrup og Munkebo, Det er er vigtigt løb for holdet der i øjeblikket ligger på en tredjeplads i divisionen, der er start klokken 11.00 og vi håber naturligvis på at se mange af vores trofaste fans på hjemmebanen.

Vi kan også i denne omgang fortælle at Mikkel er blevet udtaget til U21 landsholdet det i starten af september skal til Rusland og kæmpe om VM guld, sidste år vandt Danmark, uden Mikkel på holdet, det er noget vi helt sikkert gerne vil gentage i år.

Her er du: Home
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS