Mikkel udtaget og fravalgt til U21VM

Mens der var glæde over at få beskeden om at Mikkel var udtaget til det danske U21 landshold der skal en tur til Rusland og prøve at genvinde den VM titel Danmark vandt sidste år var det en smule skuffende at der ikke blev til et Wild Card ved den individuelle U21VM afdeling der køres den 28. August i Holsted.

Det danske U21 Landshold der skal forsvare verdensmesterskabet er ikke helt det samme som tidligere på året kvalificerede sig til finalen, ud er gledet Michael Palm Toft og Lasse Bjerre mens Rene Bach og Mikkel Michelsen er kommet ind på holdet. Efter udtagelsen har der dog været en del tvivl om vi overhoved kom til at køre da Sverige og Australien har meldt afbud men de er nu blevet erstattet af Ukraine og Polen.

Holdet til U21VM Finalen

Mikkel B Jensen
Michael Jepsen Jensen
Mikkel Michelsen
Rene Bach
Jonas B Andersen

Reserve: Nikolaj Busk Jakobsen

Intet Wild Card til Holsted

Vi har også fået meddelelse om at vi ikke har fået et Wild Card til U21VM afdelingen i Holsted da FIM noget overraskende har valgt at give den ene Wild Card til engelske Joe Haines, det andet Wild Card er gået til Rene Bach som netop er kommet tilbage efter sin skade.

Selvom Mikkel er lidt skuffet over ikke at få chancen i Holsted har han alligevel godt glæde sig på vegne af Rene ”Det er Renes sidste år som U21 kører og jeg synes det er godt for ham at han har fået chancen, selvfølgelig havde jeg da håbet at komme med i Holsted for jeg synes jeg har kørt godt på det seneste, men jeg kommer igen næste år og Rene og Liglad skal have held og lykke i Holsted”

Reserve pladserne i Holsted er gået til Mikkel Michelsen og Jonas B Andersen
Her er du: Home
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS