3 løb på 3 dage

Der venter Mikkel 3 travle dage hvor den står på tre vigtige løb.

Fredag aften skal vi en tur til Holtebro hvor Vojens skal forsøge at hente en sejr og meget gerne på mindst tre point så vi også kan få den samlede sejr og dermed rykke tættere på medaljerne i den danske liga, men det bliver et svært løb, for Holstebro er et stærkt hold som i sidste uge slog Vojens og de har endnu ikke sat point til på hjemmebane.

Mikkel tror på holdet har chancen for at få point med hjem fra Holstebro ”Jeg tror stærkt på at vi kan komme op og være de første der stjæler point fra holstebro på hjemmebane.. vi er et hold som er sultne og skal vise noget godt speedway allesammen, også har vi fået en ny mand med på holdet som jeg tror bliver stærkt kørende og kan lave lidt ballade nede på C og D pladserne, og måske drille deres B kører lidt”

Holstebro: 1 Bjarne Pedersen, 2 Aleksandr Lokajev, 3 Andreiy Karpow, 4 Jonas B Andersen, 5 Nikolaj Busk Jakobsen

Vojens: 1 Hans Andersen, 2 Mikkel B Jensen, 3 Michael Jepsen Jensen, 4 Robert Pettersson,5 Kenni Nissen

Løbet starter klokken 18.00 og vi håber naturligvis at se en masse af vores fans til løbet.

Lørdag gælder det U21DM semifinal i Munkebo, og der er kun en ting der gælder og det er adgang til finalen som køres den 11. september i Grindsted.

Der køres to semifinaler i Munkebo og Mikkel er i den første med start klokken 10.30

Søndag går turen til Holsted hvor der køres anden afdeling af U21VM, det er ingen hemmelighed at et af sæsonens helt store mål var at komme med i finaleserien, men desværre endte eventyret i semifinalen, Mikkel er dog blevet valgt som 2. reserve til løbet i Holsted.

Jeg er rigtigt skuffet over jeg ikke kvalede mig til finalerne fra Gnieszno af. Jeg havde godt nok regnet med at få et wild card, men eftersom DK kun fik tildelt et, så var det vel det, så ved jeg hvad næste års mål er. og det er at kvalificere sig selv, så man ikke skal håbe på wildcard.. men anden reserve på søndag er fint nok, så kommer jeg ind og ser noget rigtig godt speedway, jeg håber jeg kommer på banen og får et heat så jeg kan vide at det er en fejl jeg ikke er med i finalerne” Siger MikkelIMG_0264

Her er du: Home
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS