Mikkel fik to heat i VM finalen

Mikkel fik i dag sine første omgange i en VM finale på 500cc da han i Holsted var med som 2. reserve i dagens U21VM finale.

Som reserve kan man aldrig vide hvornår man kommer på banen eller om man overhoved kommer til at køre, men et styrt i dagens heat 4 gjorde at polske Piotr Pawlicki fik forbud mod af køre af lægen og så kunne Mikkel se frem til sin VM debut i heat nummer 9, Mikkel efterlod ingen tvivl om at han hører til blandt verdens bedste kørere under 21 år, han vandt heatet sikkert og havde endda overskud til at køre over stregen på baghjul.

Om heatet siger Mikkel "Jeg laver en kanon start og havde rigtig god fart i cyklen så det var dejligt at vise jeg kan være med i det her game"

Igen i dagens 18. heat var Mikkel på banen, der havde inden da været en pause pga, regn så banen havde ændret sig en del og samtidig var Mikkel ude på den svære bane 4 der i de sidste 8 heat kun gav 4 point.

Mikkel fortæller "Vi lavede lidt om på set uppet inden det sidste heat for at teste om det var bedre, vi har jo et ligaløb i Holsted inden længe, i heatet laver jeg en skidt start og kommer ikke rigtig med rundt i første sving og var sidst, jeg kæmper med Rene Bach men kan ikke komme forbi ham selvom jeg har mere fart på men måtte alligevel slutte heatet sidst"

Vinder af dagens løb blev Maciej Janowski med 12 point foran Matin Vaculik og Dennis Andersson med hver 11.

Nu har Mikkel en kort pause inden turen torsdag går mod Rusland hvor der fredag er træning inden U21 hold finalen lørdag.

Billedet er fra dagens løb og er taget af Benny Skou Pedersen

Her er du: Home
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS