To gode dage i Sverige og Danmark

2015-DM-Finale
Denne uge har hidtil budt på to løb for Mikkel, det skulle egentlig have været tre men en skade efter løbet i Outrup forhindrede ham i at køre for Ladeside mandag aften, en match som dog siden blev aflyst grundet regn. Onsdag aften gjalt det den første semifinale i den svenske Elitserie hvor Indianerna på udebane skulle møde Piraterne mens det torsdag aften var det sidste opgør i den danske liga hvor Esbjerg på hjemmebane mødte Slangeruo.

Løbet i svenske Motala blev et af de godt for Mikkel med 9 point, desværre kunne det ikke ændre ved at Piraterna vandt matchen og dermed har en fordel inden returopgøret på tirsdag i Kumla, men det betyder bare at alle mand skal arbejde mere siger Mikkel "En god aften, på en svær udebane match i den første semifinale i Sverige. Vi tabte med 8. Det betyder at der skal arbejdes endnu hårdere næste uge, når vi er på hjemmebane i returopgøret"

Personligt kørte Mikkel godt og det kunne være blevet til lidt flere point, men han er alligevel tilfreds "Det var min første match i Sverige, hvor jeg ikke har haft et nul, så det er en stor bedrift for mig, personligt" 

Piraterna – 49
1. Greg Hancock 9+2
2. Victor Palovaara 4+1
3. Chris Holder R/R
4. Patryk Dudek 17
5. Piotr Pawlicki 10+3
6. Daniel Davidsson 6
7. Fredrik Engman 3

Indianerna – 41
1. Antonio Lindbäck 7+2
2. Artem Laguta 4+1
3. Piotr Protasiewicz 11
4. Fredrik Lindgren 6+1
5. Niels-Kristian Iversen R/R
6. Joel Andersson 4+1
7. Mikkel Bech 9

Torsdag aften i Esbjerg

Efter løbet i Sverige gik turen direkte hjem og ordne cykler inde turen gik til Esbjerg hvor sæsonens sidste hjemmebaneløb skulle køres, på papiret så det ud til at blive en let opgave mod Slangerup, men som den nogen gange sker i speedway spiller skader ind, og netop en skade til Esbjergs polske kører Zbigniew Suchecki og at Michael Palm Toft måtte sidde ude i et heat for at sunde sig efter et styrt gjorde det til en hård opdage for Mikkel og Esbjerg.

Men med en stærk afslutning på matchen kunne holdet tage sejren som blev på 46-38 og dermed er Esbjerg Vikings ubesejrede på hjemmebane i hele sæsonen, vigtigere er det også at sejren betyder at holdet slutter som nummer 2 i grundserien og dermed har muligheder for at hente guldet når der på onsdag køres superfinale i Munkebo.

For Mikkel blev det en rigtig god aften med 13+4 point og særligt hans sidste heat fik publikum op af stolene, flere fantastiske overhalinger blev det til og jublen var stor da han kørte over stregen som nummer to efter Niels Kristian Iversen "Det der lignede en nem hjemmebane sejr over Slangerup, viste sig at være alt andet. En skadet kører og bane som ikke var som den plejede at være grundet regn, men et par 5-1'er med Iversen og jeg, i de sidste par heat, gjorde at vi vandt matchen 46-38"

Næste opgave er allerede i aften i Brovst hvor sidste års U21DM titel skal forsvares.

Esbjerg Vikings 46
1. Niels Kristian Iversen 18
2. Zbigniew Suchecki 2+1
3. Mikkel Bech 13+4
4. Michael Palm Toft 6
5. Simon Nielsen 7+1


Slangerup Speedway Klub 38
1. Mikkel Michelsen 7
2. Jesper Søgaard 13+1
3. Norbert Kosciusch 10+1
4. Kenni Nissen 7+1
5. Andreas Lyager 1 

Her er du: Home
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS