VM sølv i sæsonens sidste løb

U21VM finale Australien 2015

Lørdag den 31. oktober blev sæsonens sidste løb kørt, det skete i Australske Mildura hvor U21 hold VM finalen skulle afgøres, modstanderne var hjemmeholdet samt Polen og Tyskland, turen startede allerede den 22. Oktober hvor der var afgang fra København til først Bangkok og siden Melbourne hvor vi så årets sidste Grand Prix, efter at par dage i Melbourne gik tures til Mildura hvor focus for alvor blev rettet mod den kommende finale.

Desværre kunne danskerne ikke helt følge med de stærke polakker, og Mikkel er ikke helt tilfreds med det kun blev til sølv "Det var en tam vm sølv medalje for at være ærlig. Jeg havde håbet og sigtet efter mere. Jeg mener ikke at Polen er så meget bedre end os at de kan slå os med 11. De har to gode top kører som er gode, men jeg var sikker på at vi havde en større bredde end dem, men det måtte vi erkende vi ikke var i stand til at være på dagen"

Undervejs i løbet måtte det danske hold se Anders Thomsen udgå af løbet efter han var faldet af cyklet med hedeslag, det gav naturligvis en del uro på holdet "Anders får hedeslag og må udgå efter to kørte heat, det slog os hårdt på holdet og det gjorde ikke missionen nemmere på nogle områder. Vi er nogle som ikke helt levere det vi burde havde gjort i forhold til niveauet vi har haft igennem sæsonen, men det spiller en stor rolle at man pludselig er omme på den anden side af jordkloden, andet klima og andre faktorer. Men folk burde være professionelle nok til at få det hele til at spille"

For Mikkel blev det til 14 point og samtidig var han måske den hurtigste kører på banen "Jeg personligt, er tilfreds med min præstation, jeg tog nogle chancer i nogle heat og det kostede lidt, men jeg prøvede hele tiden at optimere og kørte for de huller jeg mente der var og det skal man gøre i en VM finale. Jeg havde rigtig godt fart i mine cykler og mente jeg kunne komme forbi polakkerne men det var ikke en nem bane at overhale på."

2015 sæsonen er hermed overstået og vi kan nu se frem til en vinter med hårdt arbejde for at jagten med endnu større mål kan gå ind i den kommende sæson "Nu er sæsonen slut. Det vil sige der er mange ting der skal forberedes til 20016 sæsonen. Vi har styr på 2 klubber allerede og jeg er igang med lidt små forhandlinger med et par klubber mere. Jeg er trådt ud af "junior" rækken, så det vil sige at de løb der kommer i 2016 vil være hårdere. Det bliver blandt andet Europamester skabet og Speedway Grand Prix kvaler og runderne, som der vil blive meget fokus på, i mit team"

Her er du: Home
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS