Opstarts opfølgning

2015-BestPairs-GustrowSæsonen er igang for Mikkel og teamet.

Den startede ud med et par gode træningsdage i Wittstock, med det danske landshold hvor der blev træning lørdag og søndag.

En god mulighed for teamet til at få testet de nye Flemming Graversen motorer og finde ud af hvordan de fungere. Positiv test af de begge motorer og et fremskridt i forhold til 2016

sæsonen var konkluderingen fra hele teamet.

Derefter stod den lidt stille, 3 træninger i Glumsø var hvad det kunne blive til grundet vejret. Det første løb i 2017 sæsonen var til Mikkel B cup, som Mikkel har fået stiftet i 2016 sæsonen

og da det var en stor succes, skulle den gentages igen i år. En super god dag med alle de unge 85cc kører som fik rystet stivheden af kroppen og havde en super god og sjov dag. i år var der kommet et 500cc løb på, for at udvide Cup'en og det blev en stor succes. Mikkel var nødt til at deltage selv, da han ikke ville få mulighed for at få et løb, inden den vigtige VM/EM kval i Slangerup som skulle køres d.21/5, så derfor blev han nødt til at få lidt løbs træning i kroppen og komme til snor hvor alle 4 vil vinde. En rigtig vellykket dag, og en rigtig stor tak skal lyde til de fantastiske sponsorer som valgte at støtte min cup med super flotte præmier!

VM/EM kvalen i Slangerup var et løb Mikkel var rigtig opsat på og gerne ville vise en god figur, her fra start af sæsonen. Der skulle køres om 5+1 plads til VM og 6+1 plads til EM, så der var lagt op til en vaske ægte gyser, med toppen af dansk speedway. Desværre blev der ikke så meget at gyse over! Efter to kørte heat, på en lidt våd og ujævn bane, blev der snak om at der skulle gøres noget ved banen, det blev gjort, men ikke tilstrækkeligt nok. Kørerne stod sammen og meldte ud at banen ikke var kørevenlig og derved var vores sikkerhed ikke først, samtidig med at et så vigtigt løb, kunne blive mere tilfældigt udfald.

Efter en ærgelig aflysning af løbet, udmeldte DMU, Landstræneren og Speedway Kommission at de, ville udtage kørerne til diverse ting. Mikkel følte sig ret sikker på at være en del afdem som ville blive udtaget, i det mindste til een af tingene.

Desværre blev udfaldet ikke efter Mikkels tanker. Mikkel var vurderet for let, til at de mente han kunne klare sig videre og forsvarer Danmark i det to løb, hvilket er noget som Mikkel helt ærligt har meldt ud, at han er rigtig skuffet og chokeret over, da han mener han var med i de afgørende runder, i begge afdelinger. Desværre er der altid flere meninger om det ene og det andet i denne sport, men en ting som Mikkel kan tage med videre fra dette, er at motivationen er steget yderligere 10% på at vise nogle folk at de tog fejl.

Den kommende weekend bliver travlt, en tid MIkkel ser meget frem til. 4 løb på 4 dage, i 2 forskellige lande = sæsonen er for alvor igang!

Første liga løb for Mikkels nye klub, Region Varde, er fredag d.28 i Holstebro, og det ser Mikkel meget frem til "Det bliver super fedt at komme i Region Varde vesten, jeg ser meget frem til denne sæson og er sikker på det bliver rigtig godt

Efter løbet i Holstebro, er det direkte tilbage til Glumsø, hvor Mikkel skal i aktion for første gang i år, for sin barndomsklub i 1 division i år.

Mikkel får derefter lige tid til at gøre grej klar igen, så de er helt i top til en tysklands tur, hvor han søndag skal kører en uofficiel landskamp i Neustadt Donau, som arrengeres af den tyske klub, hvor det er Danmark, Sverige, Tyskland og Polen imod hinanden. Mikkel deltog i løbet sidste år og det er et rigtig godt opstarst løb, på en stor og fin bane.

Derefter står mandag på første løb for Mikkels tyske Bundesliga klub MSC Brokstedt, som tager imod Stralssund. Et løb Mikkel glæder sig meget til, da han synes den tyske liga er super spændende og en god festlig dag :)

 

Opfølgning på weekendens tur, kommer tirsdag!

 

Copyright - LS Photo

Her er du: Home
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS