SEC FINALEN i GORICAN CROATIEN lige ved og næsten

Efter et par hårde løb i den indenværende uge hvor det kneb med starter og fart i cyklerne så det noget anderledes ud da Mikkel Lørdag Kørte om faste pladser i SEC EM serien.

En tændt Mikkel , og allerede i første heat leverede han en konge start og er i front, ind til svind 3 hvor han bliver påkørt bagfra og ryger ned på 3 pladsen og kan ikke kæmpe sig tilbage.

2 heat er fra Gul og trods en ok start bliver det kun til 1 point, samme senarie udspiller sig i 3 heat og efter 3 heat er der kun 3 point på kontoen. Det bliver ændret på set up og Mikkel skyder fra start i 4 heat og 3 dejlige point på kontoen. 5 Heat bliver der også starten men trods at Mikkel kæmper i 4 omgange lykkedes det ikke at komme uden om Kim Nilsson fra Sverige. Efter 5 heat har Mikkel indkørt 8 point hvilket rækker til en omkørsel mellem Mikkel og 3 andre kørere heri blandt Michael Jensen fra Danmark. Mikkel laver en super start og er med det samme i front, Mikkel holder sig til inderbanen da banen lige er blevet slæbt og Mikkel ikke forventer at der vil ske angreb uden om men Polske Mindzindski prøver og det lykkedes at komme forbi Mikkel. Mikkel kæmper for at få sin livsgivende plads tilbage og er da også helt oppe bag da de passerer målstregen. Så tæt på og alligevel. Trods skufelse kan Mikkel og Teamet glæde sig over at ud af ialt 8 starter i løbet at løbet incl omstarter lykkedes det Mikkel at være med i de 6. Ved motorer så fant vil ligeledes nye opsætninger. Der var 4 danskere til start Nikolaj Klindt,Kenneth Bjerre,Michael Jeppe Jensen og Mikkel og det lykkedes at slå samtlige hvilket selvfølgelig giver lidt ekstra selvtillid og gør turen kortere hjem. Mikkel siger ! Super ærgerlig jeg har styr på mine starter og kan selv afgøre den i omkørslen jeg træffter en beslutning om at der skal køres inder , hvilket nok var en fejl set i bakspejlet.

Her er du: Home
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS