Stark City med ombord

Stark

Det er en stor glæde for Mikkel og resten af teamet, at byde STARK, velkommen til Bech Speedway Team i sæsonen 2016. Et stort og vel anderkendt brand i Danmark.

STARK har i dag 90 byggemarkeder i Danmark og Grønland. STARK er byggeriets fortrukne leverandør og levere byggemateriale og værktøj til håndværkere og private. Det er afgørende for STARK at både de produkter og den rådgivning kunderne får i forretningen er af højeste kvalitet.

STARK’s mission er at sælge professionelle løsninger inden for byggematerialer og tilbehør til alle i Danmark og Grønland.

Mikkel siger ”Det et stort brand og Danmark og kan åbne nogle gode muligheder og døre i fremtiden. Jeg er glade for at Kent (Direktør for STARK City) har valgt at komme med om bord og se hvad det kan bære til. STARK City er den eneste butik i Danmark der har døgnåbent i alle ugens 7 dage. Det viser at de ligesom jeg, stræber efter at komme helt til tops og være det førende inden for min sport og de gør inden for deres branche. Kent har altid set speedway som yngre og glæder sig derfor til at komme ud og se en masse speedway i den nye sæson”

Stark City ligger på Fragtvej 9, 2450 København SV

Her er du: Home