Brokstedt ny klub i Tyskland

2016-protil-wolves

Mens klubberne i Danmark, Sverige og England længe har været på plads så er det først for få dage siden faldet på plads at Mikkel skal køre for Brokstedt i den tyske bundesliga, noget som  glæder ham "Det er med stor glæde jeg kan fortælle jeg har underskrevet kontrakt i den tyske liga for Brockstedt. En bane som jeg har kørt på tidligere og jeg føler mig godt tilrette på"

Den tyske liga er i fremgang og det kan mærkes på og uden for banen. noget som Mikkel ser frem til at være en del af "Den tyske liga er en spændende liga at kører, med nogle gode udlandske kører og nogle store events på løbsdagene. Så jeg glæder mig meget til at komme i aktion i første løb d.1/5."

Tyskland har hele tiden været med i planderne for denne sæson og Brokstedts kalender passer perfekt så Mikkel kan køre alle 4 løb for holdet "Det var min plan at finde en tysk klub fra sæson start af, for at kunne tilføje flere løb til min kalender og udvikle mig, derfor er jeg glad for at have underskrevet kontrakten og have tilføjet fire ekstra løb i min kalender, hvor det passede perfekt med planlægningen, så jeg kører alle løb for dem"


Her er du: Home