Sikke sejr over lokalrivalerne

2016-protil-wolves

Fredag aften lykkedes det at få køre sæsonens første match for Wolverhampton, og det var et sandt lokalopgør på udebane mod Coventry, da sidste heat var kørt var det blevet til en knusende sejr på hele 52-38 til Mikkel og Wolverhampton.

Efter løbet var Mikkel godt tilfreds med holdets indsats samt den gode start på sæsonen for holdet der gav holdet alle 4 point til elite league kontoen "En super god team præstation af hele holdet i dag, vigtigt med en god start på sæsonen, og det kunne ikke være bedre end med en udebane sejr og få alle fire, rigtige vigtige point"

For Mikkel blev det til 3+1 point, ikke helt nok, men der var positive ting at tage med videre "Jeg havde ikke den bedste aften på pointene, men følte jeg havde nogle gode starter, desværre var jeg ikke sikker på hvor jeg skulle placere mig i første sving og små marginaler gjorde jeg ikke fik flere point med i baggagen. Jeg skulle lige løsne op i kroppen efter styrtet og den lille pause på to ugers tid. Jeg ser frem til mandagens hjemmebane løb!"

Næste løb er på mandg hvor Wolverhampton hjemme møder Swindon

Her er du: Home